Hotel Andorra


vakantie Andorra? Vergelijk minimaal 1 aanbieders:

Hotel Andorra

Op zoek naar een goedkoop hotel in Andorra? Maak je niet druk hotels in Andorra zijn er genoeg te vinden. De dwergstaat Andorra is een ideale vakantie bestemming, je vindt er kunst en cultuur maar ook een hele bijzondere natuur en mogelijkheden tot sport. Met meer dan 300 hotels biedt Andorra voor wel 25.000 toeristen een plekje.

Van primitief tot luxe

De hotels in Andorra verschillen van superchic tot heel eenvoudig waardoor er altijd wel voor ieder wat bij wils. Boek je hotel in Andorra midden in de stad of zet een tentje op op één van de campings en zoek het primitievere op. Geniet van alle luxe faciliteiten die het hotel in Andorra je te bieden heeft. Hotels in Andorra bieden hun gasten veel extra diensten aan zoals een zwembad, fitnesslokalen, een sauna en een crèche. Naast een hotel in Andorra is het ook mogelijk om een berghut te huren.

Aanbevolen hotels in Andorra

Art Hotel Andorra
Dit is een goed en charmant hotel voor een redelijke prijs. Dit hotel is gelegen midden in het centrum van Andorra en vlak bij een rivier en een park. Vlak bij dit hotel in Andorra vind je een grote parkeerplaats waar je goedkoop je auto kunt parkeren, ideaal dus.

Magic Andorra Hotel
Dit hotel in Andorra is gelegen in een levendige omgeving. In de kelder van het hotel zijn een fitnessruimte en een sauna te vinden. Wie van de bergen houdt en de activiteiten daarom heen is in dit Magic Andorra Hotel op het goede adres.

Mercure Andorra Hotels
Dit hotel is gelegen in aan het einde van één van de hoofdwinkelstraten van Andorra. Dit hotel is omringd door goede restaurants en gezellige cafés. Dit hotel is met zijn binnenspeeltuin ook heel geschikt voor kinderen.